Gwenda
Quax

Nadat onze moeder begin 2014 is overleden, brak er een hele zware verdrietige tijd aan voor onze vader. Ze hadden altijd alles samen gedaan en nu was hij alleen

Familie Molenaar

Pap was lang niet eenzaam, kinderen en kleinkinderen kwamen vaak en graag naar hem toe. Maar toch voelde hij zich zonder zijn liefste, helemaal alleen. Onze vader kwam in een diepe donkere put.

De ontmoetingen en readings bij Gwenda brachten een ommekeer. En langzaam begonnen hoop en vertrouwen te groeien en zo kon hij het leven weer wat beter aan. Er kwamen regelmatig tekens via Gwenda van onze moeder naar hem toe en daar hij heel erg dankbaar voor en blij mee. De zon ging weer een beetje schijnen en zijn tuin verzorgde hij goed. Ook had hij weer wat meer belangstelling voor ons allemaal. Hij gaf ons weer een ouderlijk thuis.

Op uitnodiging van onze vader mochten we een paar readings van Gwenda bij hem thuis bijwonen. Er kwam veel over van onze moeder en we kregen ook persoonlijke boodschappen. Dat waren liefdevolle en bijzondere ervaringen. Voor de één een spirituele wending, voor de ander een spirituele bevestiging en voor weer een ander de eerste spirituele ervaring. Het bracht ons allen een bewuste en ook soms een andere kijk op leven en dood.

Het contact met Gwenda was voor onze vader heel waardevol. Elke maand ging hij naar haar toe voor een consult van een uur en dat heeft hij zo’n vier en een half jaar kunnen doen. Gwenda heeft hem ontzettend veel steun gegeven in zijn rouwproces. Zo kreeg hij steeds meer kracht om zijn leven weer op te pakken. En meer dan dat. Hij trad in de voetsporen van onze moeder. Hij leefde ontzettend mee met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en andere mensen om hem heen. Geloof, hoop en liefde was zijn vernieuwde uitgangspunt om met leven en dood om te gaan. Zijn tuin kreeg steeds meer kleur.

Begin dit jaar (2019) is onze vader na een kort ziek bed overleden. Hij is rustig heen gegaan. Op weg naar onze mam, daar had hij alle vertrouwen in. En wij leven in hen voort in vertrouwen dat zij voor altijd samen zijn. We zijn Gwenda dankbaar voor haar steun aan ons en vooral ook aan haar liefdevolle steun aan onze vader en dat zij er tot op het laatste moment voor hem is geweest.