Gwenda
Quax

Spiritueel helper Gwenda Quax lanceert parfum

Naast een podcastserie, een maandelijkse nieuwsbrief en natuurlijk een praktijk die gevuld is tot midden 2025 breidt Gwenda Quax haar imperium uit met een parfum. Reuk is een vaak zo onderschat zintuig. Geurreceptoren geven een signaal door aan de hersenen. Dat kan zijn om ons te waarschuwen voor gevaar, maar ook en misschien wel juist kan geur een gevoel van warmte en geborgenheid geven. lets dat velen van is zo vaak zoeken en soms moeilijk kunnen vinden. Net zoals Christian Dior vond dat een geur de look, zijn Total Look, complet maakte, voelt Gwenda dat een parfum een belangrijke schakel is in haar missie; het helen van mensen.


"Het was een avontuurlijke reis waarin de geur vorm kreeg met een uniek resultaat. Ik mocht samenwerken met de beste parfumeurs van het land. Wat de geur moest worden, dat wist ik precies. 

Dit team hielp mij om het daadwerkelijk te creëren. Dat toeval niet bestaat, weet ik inmiddels. De dragende noot van dit parfum is amber, de naam van mijn dochter. Vanille, musk en koffieboon zorgen voor een palet dat als een opbloeiende liefde je warmte geeft en daarna huiselijkheid biedt. 

Mijn eau de parfum draagt de naam liefde, omdat dat is wat ik wil geven en wat uiteindelijk het enige is wat we echt, echt, echt nodig hebben in het leven. De rest volgt daarna vanzelf."

Bestel hier Liefde by Gwenda Quax Prijs €93,- voor 50 ML (inclusief verzendkosten)