Gwenda
Quax

Ik leg mijn eigen weg af maar het is heerlijk te weten dat ik af en toe informatie krijg die de lege plekken invult en daarmee die weg verheldert en verdiept.

Ellen Leen

Wat mij het meest verraste bij mijn eerste bezoek aan Gwenda was dat het allemaal zo "gewoon" ging. 

De ruimte was prettig (geen wierook, geen tierelantijnen, laat stáán een glazen bol 😊) en dan Gwenda zelf: lief, hartelijk, integer. Ik voelde me meteen goed bij haar....Maar dan gaat ze aan het werk en is het helemaal niet zo "gewoon" meer. Ze begon me te “lezen” over mijn rol in mijn familie, over mijn relatie, over werk (we twijfelden over de aanname van een collega) etc. en alles was raak! Ik herkende wat ze zei. 

Ze geeft je geen droge feiten, maar ze geeft je een verhaal...context. Dat geeft zo’n inzicht! Ik ging daarom naar buiten met een enorme rust, maar niet nadat ik een tweede afspraak had gemaakt en sindsdien ga ik om het half jaar naar haar toe. Ik leg mijn eigen weg af maar het is heerlijk te weten dat ik af en toe informatie krijg die de lege plekken invult en daarmee die weg verheldert en verdiept. Ik heb Gwenda dan ook al heel wat keren aanbevolen, ik vind haar geweldig!