Gwenda
Quax

Voordat ik naar Gwenda toeging had ik wat vragen genoteerd. In het gesprek kwamen deze vragen ter sprake zonder dat ik ze hoefde te stellen.

Tjitske

In februari heb ik een afspraak gemaakt met Gwenda na het verhaal over haar praktijk van een vriendin. Ik was nieuwsgierig naar wat ze mij te vertellen zou hebben. 

Toen ik bij haar kwam, waren we al heel wat maanden verder, maar toch voelde het als het juiste moment. Toen ik naar haar toe reed in Heiloo voelde ik enige spanning maar dit verdween toen ik bij haar op de bank zat.

Ze vertelde me op een prettig, duidelijke manier hoe ze werkt en al snel leek het alsof ik bij haar in de huiskamer op de thee was. Een goeie sfeer met uitzicht op een tuinhuisje in de tuin en een koolmeesje wat af en toe even langs kwam.

Voordat ik naar Gwenda toeging had ik wat vragen genoteerd. In het gesprek kwamen deze vragen ter sprake zonder dat ik ze hoefde te stellen. Gwenda maakte contact met mijn gidsen, mensen om mij heen en mensen die overleden zijn. Ik was verbaasd en blij verrast over hetgeen ze mij vertelde en de inzichten die ze me gaf. Het ging over het omgaan met anderen, mijn werk en over de toekomst. 

Veel is mij duidelijk geworden en geeft bevestiging of helpt mij om vertrouwen te hebben in wat ik doe, wie ik ben en hoe ik met anderen om mij heen kan omgaan (voor nu en de toekomst).

Het gesprek wat ik opnam, op aanraden van Gwenda, heb ik nadien nog een aantal keren afgeluisterd. De tijd vloog werkelijk om en we waren nog lang niet klaar.

Ik ben benieuwd naar de reis die we de volgende keer zullen maken.