Gwenda
Quax

Ik kom al jaren bij Gwenda. 3 a 4 x per jaar. Een paar minuten op de bank bij Gwenda en zij weet al exact hoe ik mij voel en waar ik mee zit.

Wendy

Een psycholoog zou eerst meerdere gesprekken nodig hebben om tot de kern te komen, Gwenda weet het in een paar minuten. Daarna komt ze of met een oplossing of zij voelt wanneer de situatie zich op gaat lossen of wat er gaat veranderen of een reden waarom ik dit even mee moet maken. En dit geeft hoop, moed en stelt me gerust.

Ook ziet ze geregeld veranderingen in de toekomst en beschrijft dit goed. En het is écht waar... Iedere keer gebeurt dit ook écht exact zo. Ik blijf me hierover verbazen. Omdat ik regelmatig een afspraak heb, en een nogal turbulent leven heb, denk ik in moeilijke situaties... Oh gelukkig mag ik binnenkort weer naar Gwenda. Zij heeft vast wel weer een oplossing of kan mij vertellen hoe dit afloopt.

Ook geeft het mij troost wanneer ik via Gwenda in contact kom met dierbare overledene. Wat ze dan allemaal door krijgt, echt heel bijzonder. Ook vertelt ze mij altijd hoe het lichamelijk met mij gaat. Zo zei ze laatst "let op je ijzer, dit is erg laag" ik moest toevallig al te bloedprikken en vroeg of ze dit mee konden nemen. Inderdaad, te laag.

En zo kan ik nog wel heel lang doorgaan. Kortom, ik kan niet zonder haar adviezen en inzichten hoor!