Gwenda
Quax

Het ontvangen van een reading van Gwenda is een eye-opener!

Marcel & Brenda Schogt

Het zet je weer terug op je levenspad, het laat je inzien dat we er niet alleen voor staan, dat we nooit alleen zijn, dat we altijd om hulp mogen vragen van onze overleden dierbaren en de engelen om ons heen.

Wij hebben diverse keren een reading mogen ontvangen van Gwenda en tevens zijn wij op haar reading-groep avonden geweest. Zo ‘helder’ als Gwenda is, hebben wij nooit eerder mee mogen maken. Zodra je in contact komt met haar, spreekt ze vrijwel direct over wat zij voelt en door krijgt, maar zonder een gespannen of zweverige sfeer. Je kunt volledig jezelf zijn bij haar en ze geeft je direct de juiste informatie waar je ergens diep in jezelf al zo lang naar vraagt. Antwoorden over het verleden en heden, alles krijgt ze haarscherp binnen en het geeft je zo’n enorm bevrijdend gevoel, alsof je geholpen wordt met een moeilijke puzzel die je met hulp en goed advies eindelijk mag afmaken.

De groepsavonden zijn heel erg sfeervol, in combinatie met mooie en bijzondere muziek vertelt Gwenda over haarzelf, het leven en zal ze in de zaal een persoonlijke korte reading of boodschap geven. Door te luisteren wat ze vertelt, wat haar boodschappen aan andere zijn, ga je inzien, dat we allemaal één zijn, dat we allemaal ons ‘rugzakje’ in dit leven hebben en dat we niet de enigste zijn met pijn, verdriet, angst, onzekerheid etc. Aan het einde van zo’n mooie en bijzondere avond ga je met een nieuw inzicht of een nieuwe ‘sleutel’ naar huis.

Onze woorden zijn keer op keer: 'Gwenda is een engel op deze aarde’. Ze kan ons helpen, ons weer laten inzien, ons zelf weer laten zijn, weer laten genieten, ze kan ons laten verbinden met alles wat ons lief is.