Gwenda
Quax

Gwenda was voor mij in deze een helder en duidelijk kanaal om vanuit een hogere dimensie inzicht te krijgen van de bedoeling | de betekenis van de ontstane situatie

Thea & Willem

Thea

Via een goede vriendin kwam ik contact met Gwenda. Als eerste leerde ik haar kennen via een consult op afstand voor onze hond Sarah die al op leeftijd is. Het ging met haar niet goed en mijn man Willem en ik zagen dat ze het moeilijk had. Het is zo lastig om een beslissing te nemen over haar leven. Maar haar laten lijden is ook geen optie. We waren dan ook heel blij met de reading van Gwenda. Het gaf ons de bevestiging dat we goed bezig waren. En vulde de zorg voor onze hond Sarah aan met de goede adviezen van Gwenda. Onze Sarah is nog steeds bij ons en ze doet het na omstandigheden goed.

Zelf ben ik tijdens een reading wijzer geworden over hoe mijn lichaam & hersenen werken. Ik had allerlei kleine klachtjes en wilde hier duidelijkheid over hebben want het zat me niet lekker. Ik geloof namelijk dat je lichaam met je communiceert door te laten weten dat er iets aan de hand is, dat je iets aan moet doen. De reading van Gwenda gaf veel inzicht en heb de adviezen toegepast. Ik zal haar zeker opnieuw consulteren als ik ondersteuning nodig heb in dat wat voor mij niet helder is.

Willem

Van kinds af aan ben ik me ervan bewust dat de mens gescheiden lijkt te zijn van de ‘Eén’ c.q. de ‘eenheid’. Voor mij is het daarom niet zo vreemd waarom de mens zo in conflict staat met de andere mens en ik doe er soms zelf even hard aan mee. Dit werd recent opnieuw duidelijk (want dit was al 2 keer eerder gebeurd) doordat ik een zakelijke relatie aan ben gegaan met een persoon die a-bedoelt, b-zegt en c-doet. Heel verwarrend en op zijn zachts gezegd ‘intermenselijk onwaardig’. Het werd uiteindelijk voor mij zo diffuus om voor mezelf helder te krijgen wat er nu in werkelijkheid gebeurde dat ik me tot Gwenda wendde. Gwenda kende ik via mijn vrouw Thea. Gwenda was voor mij in deze een helder en duidelijk kanaal om vanuit een hogere dimensie inzicht te krijgen van de bedoeling | de betekenis van de ontstane situatie. Wat ik intuïtief al wist, werd bedoezeld door mijn eigen behoeftes aan erkenning, waardering, goedkeuring etc. Alleen dat verwachtte ik van iemand die zichzelf had los gemaakt van het hogere en juist door het extreme gedrag van die ander werd het mij duidelijk dat hij uiteindelijk slechts de spiegel was van mijn eigen wezen. In plaats van dat ik het contact met het Hogere in mijzelf toestond, erkende en waardeerde, ging ik strijden met die ander. Kansloos! Mij werd, via Gwenda, duidelijk gemaakt dat het mijn aardse taak was om mij bij de noodzakelijke ontvlechting te durven laten vertegenwoordigen door een deskundige derde zodat ik vrij kon komen van die context zonder dat het mijn zakelijke belangen te kort zou doen en b) me spiritueel te richten op het herstel van een bewuste geïntegreerde verbinding met de hogere wereld zodat ik de inmiddels aangediende toekomst in dit leven ‘functioneel in functie’ manifest kan maken. Nou ik werd toch wel heel blij van dat ik ‘in eer en in vertrouwen scheppende in de Schepping sta’. Ik wens de bezoekers van Gwenda’s site hetzelfde geboorterecht toe. Gwenda; Dank je wel!